HAKKIMIZDA

Domino Grup; 2020 yılında inşaat ve yıkım sektöründe orta ve büyük ölçekli operasyonları gerçekleştirmek, ülkemize dünyanın kullandığı teknolojilerinin getirmek ve teknolojiye yön vermek üzere sektörel gelişime katkı sunmak amacıyla Ankara’da kurulmuştur. Her projesine profesyonellik, yaratıcılık, dürüstlük temalarıyla değer katmak için çalışmıştır.

Sektördeki gelişmeleri ve pazardaki yeni talepleri yakından takip eden firma yönetimi, verimli idari ve mali birikimi ile sektörde lider firmalardan biri olmayı sürdürmektedir. Büyük mühendislik projelerini hayata geçirmeye devam eden firmamız kurulduğundan itibaren Türkiye’nin her bölgesinde; öncü ve örnek nitelikte, kaliteli, yenilikçi birçok projeye imzasını atmıştır.

Üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenen kalite seviyelerinin üzerinde tamamlayarak sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşmış olan Domino Grup’un bugünkü konumuna gelmesinde, personelinin deneyim ve profesyonelliği ile yönetim kadrosunun geliştirmiş olduğu strateji ve idari başarısı etkili olmuştur.

Domino Grup tüm yıkım ve yapım projelerinde yenilikçi yönetim teknikleri kullanmayı, bu pazarda kendini kanıtlamış, kalitesi belgelenmiş malzeme ve işçiliği tercih ederek projelerini zamanında tamamlamayı temel politikası olarak benimsemektedir.

Vizyon

Ülkemizde yıkım ve yapım uygulamaları ile ilgili en kaliteli ve güvenilir şirketler arasında olarak işimizi en üst seviyede huzurlu yapılara taşımak vizyonumuzdur.

Misyon

Doğaya zarar vermeden, geleceğe yaşanılabilir bir mimari bırakmak için inovatif yıkım ve yapım uygulamaları tasarlamak misyonumuzdur.